miercuri, 23 septembrie 2009

Pui cu sos italian ( Rulada de pui a la italiano)


Ingrediente:
-4 fileuri piept de pui
-ciuperci champignon
-4 felii mozzarella
-4 felii muschi
-ardei gras fasii si ardei iute
-fasii de morcov
-150 ml smantana lichida
-100 ml vin
-condimente: sare, piper,boia, oregano, condimente pentru grill

Bateti fileurile de pui si condimentati-le.

Tocati ciupercile.

Lasati carnea de pui 30 de minute cu condimentele, inainte de a face ruladele.

Pe fiecare fileu de pui asezati o felie de muschi, o bucata de mozzarella, ardei gras fasii, o fasie ardei iute verde si morcov.
Rulati cu grija si prindeti carnea cu scobitori.

Incingeti putin ulei de masline si prajiti pe fiecare parte ruladele de pui pana se rumenesc.

Adaugati vinul si lasati sa fiarba putin cu capacul pus peste tigaie. Adaugati ciupercile si continuati sa fierbeti 10 minute. Apoi scoateti ruladele de pui pe un platou.

Dupa ce s-au racit scoateti scobitorile.
Continuati sa fierbeti la foc mic sosul de ciuperci pana scade suficient de mult.

Adaugati smantana lichida si mai dati cateva clocote.

Intre timp puteti pregati o garnitura de broccoli si conopida la aburi.

Se aseaza ruladele de pui pe un platou si se toarna sosul de smantana cu ciuperci peste ele.

Asa arata sectiunea...

Delicios!
Pofta buna!