duminică, 18 octombrie 2009

Pollo Parmigiano (Snitel de pui cu rosii si parmezan)

Una dintre cele mai bune fripturi de pui este "Pollo Parmigiano". Varianta italiana a snitelului de pui este o combinatie foarte interesanta de pui pane condimentat cu ierburi mediteraneene, rosii pasate si parmezan ras (parmezanul se poate inlocui cu cascaval).

Ingrediente:
-4 fileuri de pui sau de curcan
-un ou batut amestecat cu faina
-sare, piper, oregano
-rosii pasate
-parmezan sau cascaval
-ulei de masline

Se bate bine fileul de pui si se condimenteaza pe ambele parti.

Se trece prin amestecul de ou si faina si se prajeste pe ambele parti in ulei de masline.

Se scoate snitelul de pui si se acopera cu sosul de rosii.

Apoi se presara parmezan ras din belsug.

Se introduce la cuptorul cu microunde 30 de secunde, pana se topeste parmezanul, sau in cuptorul normal cca. 5 minute.

Pofta buna!