miercuri, 14 octombrie 2009

Rulada de curcan cu mustar de Dijon si coacaze negre

Rulada de curcan este o reteta foarte festiva si incredibil de usor de facut. Carnea frageda de curcan este foarte bine acompaniata de gustul picant si putin dulceag al mustarului de Dijon cu coacaze negre.

Ingrediente:
-fileuri de curcan
-mustar de Dijon cu coacaze negre
-lichior de coacaze negre
-ulei de masline
-sare, piper, oregano

Bateti fileurile de curcan pe ambele parti, condimentati-le cu sare, piper si oregano. Ungeti fiecare fileu cu mustar de Dijon, rulati-l si prindeti-l cu scobitori.

Cand sunt gata toate ruladele de curcan, incingeti putin ulei de masline.

Prajiti la foc mediu ruladele pe ambele parti.

Scoateti ruladele pe o farfurie si, cand s-au racit, indepartati scobitorile.
In sosul de la carne( incalzit in prealabil) puneti o lingura de mustar si una de lichior de coacaze si amestecati pana se omogenizeaza pentru a obtine rafinatul sos de mustar de Dijon. Stropiti friptura de curcan cu acest sos.
Decorati cu verdeata.

In sectiune, arata foarte frumos si va asigur ca este si gustos.

Pofta buna!