![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=148/Picture~~~030.jpg)
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=148/Picture~~~031.jpg)
Daca va doriti o reteta romantica, rapida si foarte delicioasa, atunci alegeti puiul cu mere si sos de sampanie. Sofisticat, rafinat, incredibil de aromat, puiul cu mere este o reteta "de cucerit". Este foarte simpla, iar aroma finala a acestui preparat va fi incantatoare. Nu veti regreta daca o veti incerca!
Ingrediente:
-5 pulpe de pui (sau cate doriti)
-un mar dulce - acrisor foarte aromat
-150 ml sampanie demiseaca
-sare, piper, ardei iute uscat
-cimbru
-coaja de portocala razuita
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=148/Picture~~~023.jpg)
Spalati pulpele de pui, asezati-le intr-o tava unsa cu ulei. Stropiti pulpele de pui cu sampanie. Presarati condimentele peste pulpele de pui. Taiati marul in felii, scoateti samburii si aranjati-le langa pulpe.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=148/Picture~~~024.jpg)
Acoperiti tava cu o folie de aluminiu si introduceti-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=148/Picture~~~026.jpg)
Dupa aproximativ 40 de minute, scoteti folia si continuati sa coaceti pana cand se rumenesc pulpele.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=148/Picture~~~027.jpg)
Cand sunt bine rumenite, scoateti tava si lasati sa se raceasca putin la temperatura camerei.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=148/Picture~~~028.jpg)
Se servesc calde cu garnitura de mere coapte si sosul de sampanie.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=148/Picture~~~031.jpg)
Pofta buna!