marți, 13 martie 2012

Rulouri de piept de rata afumat cu crema de branza, smochine si nuci

Rulouri de piept de rata afumat cu crema de branza, smochine si nuci




Un antreu foarte elegant, o combinatie frantuzeasca tipica, piept de rata afumat, crema de branza , smochine uscate si nuci. Simplu, dar rafinat si de efect. O reteta ideala pentru petreceri.

Se amesteca crema de branza cu nuci usor coapte si tocate fin (se coc pentru a le intensifica aroma). Se toaca marunt 2 smochine uscate si se adauga in crema de branza. Se presara putin piper si se stropeste cu o lingura de ulei de nuca (optional). Se amesteca bine, sa rezulte o crema de branza omogena.

Feliile fine si fragede de piept de rata afumat vor avea o companie foarte placuta si interesanta. Puneti o jumatate de lingurita pe fiecare felie de piept de rata si rulati. Asezati rulourile pe un platou.
Decorati platoul cu nuci.


Foarte gustoase. O combinatie chic, fina si seducatoare, exact ce te astepti de la o reteta frantuzeasca.
Evident, se acompaniaza cu vin rosu sau roze.
Bon appetit!