luni, 19 octombrie 2009

Pateuri cu crab

Pare un meniu dificil? Atunci trebuie sa stiti ca pateurile cu crab sunt foarte usor de facut si extraordinar de gustoase. Desi suna pretentios (asta pentru ca si sunt), modul de preparare este identic cu toate celelalte pateuri. Compozitia de branza dulce cu verdeata si crab este absolut delicioasa si merita sa le incercati.

Ingrediente:
-aluat de pateuri (se gaseste in orice supermarket)
-putina branza dulce
-batonase de crab(deasemenea se gasesc in orice supermarket)
-marar, caeapa verde, sare, piper

Desfaceti aluatul fraged si taiati-l in patrate.

Amestecati branza dulce cu sare, piper, verdeata tocata si felii de crab.

Puneti cate o lingurita in fiecare patrat.

Pliati si faceti un model pe margini cu furculita.

Coaceti pateurile conform instructiunilor de pe pachetul de aluat fraged, pana devin aurii (200 de grade, cca 15 minute).

Se servesc atat calde, cat si reci.

Pofta buna!