![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=123/Picture~~~097.jpg)
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=123/Picture~~~099.jpg)
Clatitele "duo" sunt preferatele mele: o jumatate dulce si aromata, o jumatate cu o crema fina si lejera. Combinatia capsuni cu mascarpone este "made in heaven".
Tot ce va trebuie este o dulceata de capsuni de calitate si o crema fina de mascarpone.
Clatitele vor avea un aspect festiv, combinatia rosu cu alb facandu-le perfecte fie pentru 1 martie (ideale ca "martisor") sau de Craciun ( un desert simplu si delicios, in caz ca nu va iese cozonacul).
Ingrediente:
-clatite (reteta:
http://www.retetedevis.ro/2010/01/clatite-fine-si-catifelate-reteta.html)
-dulceata de capsuni
-mascarpone
-scortisoara pudra
-capsuni proaspete (optional)
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=123/Picture~~~092.jpg)
Tehnica clatitelor "duo" este simpla: intai puneti un strat din prima compozitie (mascarpone frecat cu zahar vanilat), apoi rulati complet. Ungeti cu a doua compozitie (dulceata de capsuni) , mai rulati o data si...
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=123/Picture~~~093.jpg)
...gata!
Sectionati frumos in diagonala ca sa expuneti frumusetea combinatiei:
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=123/Picture~~~094.jpg)
Trasati niste linii decorative pe ambele jumatati si pudrati cu scortisoara.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=123/Picture~~~096.jpg)
Sunt deosebit de gustoase reci (blatul sa fie lasat sa se raceasca la temperatura camerei, iar compozitiile sa fie reci, de la frigider).
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=123/Picture~~~098.jpg)
Pofta buna!