Cand va doriti o reteta speciala, o friptura de pui frageda cu un gust rafinat, divin, descoperiti magia din Gradina Edenului!
Piperul multicolor, prospetimea citricelor si aroma dulce-ispititoare a merelor, atinse de o ploaie de petale de trandafiri, flori de galbenele, lavanda si albastrele creeaza o combinatie picanta, fructata si floral-aromata, care va invita la o experienta culinara paradisiaca...
O placere divina, la limita dintre placerea pacatului si revelatia Paradisului , care (nu) poate sa va aduca prejudicii siluetei.
Daca marul Edenului i-a impins in pacat pe Adam si Eva, izgonindu-i din Gradina Paradisului, singura metoda de a evita acest pericol este sa-l folositi in combinatie cu toate celelalte minuni ale gradinii divine si sa degustati moderat :)
-un pui intreg proaspat
-2 mere ionatane
-o lamaie
-3 catei de usturoi
-o lingura de piper boabe multicolor
-piper cu petale de flori
-sare, boia iute, coriandru macinat
-ulei de masline extravirgin
Ungeti puiul cu ulei de masline.
Presarati din belsug pe toate partile puiului: sare, piper proaspat macinat cu petale de trandafir, galbenele, lavanda si albastrele(flori de afin), coriandru macinat, boia de ardei iute.
Stropiti-l din cand in cand cu sosul pe care il va lasa in tava.
Este gata cand e bine rumenit.