![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=190/Picture~~~059.jpg)
Sfecla rosie este foarte gustoasa, mai ales in combinatie cu branza mozzarella. Va invit sa descoperiti o reteta simpla, aromata, care combina dulceata sfeclei cu textura fina a branzei mozzarella, ansamblul de straturi fiind asemanat cu un mille-feuille de patiserie.
Ingrediente:
-2 bucati de sfecla coapta si curatata
-cateva felii de mozzarella
-ulei de masline
-otet de mere
-sare
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=190/Picture~~~041.jpg)
Taiati mozzarella in felii.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=190/Picture~~~044.jpg)
Taiati si sfecla felii. Stropiti feliile de sfecla cu ulei de masline si otet de mere. Adaugati si un praf de sare, amestecati si lasati-le asa 10 minute.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=190/Picture~~~046.jpg)
Asezati sfecla si mozarella alternativ, in straturi.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=190/Picture~~~054.jpg)
Stropiti cu sosul lasat de sfecla.
Serviti imediat!
Pofta buna!