![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=377/Picture~~~123.jpg)
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=377/Picture~~~126.jpg)
Carnea de porc la gratar este preferata romanilor, asa ca va propun o reteta simpla si delicioasa, gata in doar cateva minute. Va trebuie doar cateva condimente si niste cotlete f rumoase de porc cu putina grasime ( sau ceafa de porc).
Ingrediente:
-cotlete sau ceafa de porc
-piper multicolor proaspat macinat
-boia dulce
-boia iute sau piper de Cayenne
-oregano
-rozmarin
-maghiran
-cimbru uscat
-o jumatate de lamaie
-sare
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=377/Picture~~~107.jpg)
Bateti usor carnea. Presarati cu condimente.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=377/Picture~~~110.jpg)
Daca aveti timp, lasati-o macar o ora in frigider. Apoi se lasa aproape o ora la temperatura camerei inainte de frigere.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=377/Picture~~~114.jpg)
Se frige pe ambele parti pana cand e bine rumenita. Cel mai bine este sa intoarceti des carnea, sa nu se arda. Cat timp se frige ,stropiti-o cu putin suc de lamaie (cateva picaturi pe fiecare felie).
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=377/Picture~~~116.jpg)
Este gata de servire.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=377/Picture~~~127.jpg)
Pofta buna!