Coacerea in papiote permite pastrarea tuturor aromelor si favorizeaza fragezirea carnii, iar aburii formati in interior scurteaza timpul de coacere si asigura o preparare uniforma.
Papiotele de rulouri de merluciu cu zucchini si morcov, aromatizate cu rozmarin proaspat, chilli, piper si oregano sunt foarte apetisante, dar si dietetice in acelasi timp, asa ca puteti sa le savurati linistiti.
Ingrediente:
-500 gr fileu gros de merluciu
-un morcov
-un dovlecel zucchini
-cateva fire de rozmarin
-o lamaie
-ulei de masline extravirgin
-ardei iute uscat
-piper
-sare
-busuioc, patrunjel, menta verde (optional)
-usturoi (optional)
Puneti deasupra pestelui o crenguta de rozmarin.
Puteti sa faceti si un sos din putin suc de lamaie, o lingurita de ulei de masline extravirgin, un catel de usturoi macinat, ierburi aromatice tocate fin si sa stropiti cu el rulourile de merluciu aburinde.