luni, 19 martie 2012

Inghetata de fructe de padure (reteta vegetariana)

Inghetata de fructe de padure (reteta vegetariana)Inghetata de fructe de padure este deosebit de parfumata si gustoasa si , fiindca aceasta reteta este extrem de simpla si dietetica, va puteti bucura oricand de cate o cupa de inghetata sanatoasa, plina de vitamine si fara coloranti artificali.

Tot ce va trebuie este un pachet de fructe de padure congelate. Le varsati asa inghetate in robot, puneti indulcitorul preferat (zahar, miere, sirop de agave, xylitol, etc) si mixati 2 minute. Este gata de degustare. Delicioasa!


Simplu, fara calorii, fara grasimi, fara aditivi, plina de aroma si culoarea naturala a fructelor de padure, care prin congelare isi pastreaza aproape toate proprietatile, deci e o modalitate ideala de a beneficia de savoarea fructelor de vara, chiar si atunci cand ele nu sunt in sezon.
Fructele de padure au un continut ridicat de fibre si de antoxidanti naturali, care le dau si culoarea puternica, de aceea consumul lor in stare proaspata sau congelata va aduce nenumarate beneficii asupra sanatatii.
Va doresc pofta buna!