![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=75/Picture~~~017.jpg)
O reteta vegetariana absolut delicioasa. Simpla, sanatoasa, cu ingrediente proaspete.
Cartofii la cuptor sunt pe placul tuturor, iar umplutura de ciuperci cu ardei gras le da o nota festiva. O reteta ideala de post sau ca garnitura pentru o friptura suculenta, picanta.
Ingrediente:
-cativa cartofi medii
-un ardei gras rosu
-200 gr ciuperci proaspete champignon
-usturoi
-patrunjel verde
-cateva rosii cherry pentru decor
-piper, boia, sare
-ulei de masline
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=75/Picture~~~004.jpg)
Spalati bine cartofii, periati-i si coaceti-i la 180 de grade aproximativ 40 de minute.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=75/Picture~~~006.jpg)
Intre timp, caliti ciupercile si ardeiul in putin ulei de masline. Condimentati umplutura cu sare, piper, boia si usturoi macinat.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=75/Picture~~~003.jpg)
Scoateti cartofii din cuptor, faceti-le cate o incizie pe lungime. Umpleti cartofii cu o parte din compozitia de ciuperci.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=75/Picture~~~002.jpg)
Reintroduceti cartofii in cuptor pentru inca 10-15 minute, cat sa se intrepatrunda aromele.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=75/Picture~~~021.jpg)
Serviti direct din vasul de ceramica, adaugand si restul compozitiei de ciuperci calite cu ardei.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=75/Picture~~~017.jpg)
Decorati platoul de servire cu patrunjel proaspat tocat. Sunt deliciosi alaturi de o salata de rosii cherry.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=75/Picture~~~009.jpg)
Pofta buna!