vineri, 22 ianuarie 2010

Drob de ciuperci cu miez de mozzarella

Aceasta varianta de drob poate fi interesanta pentru toti cei care tin regim sau, pur si simplu, nu mananca miel. Varianta de drob cu ciuperci este mult mai usoara, foarte gustoasa si hranitoare.
Umplutura de mozzarella este o surpriza placuta pentru papilele voastre gustative, garantat.
Acest antreu se serveste rece, desi sunt unele persoane care il prefera si caldut (depinde de gusturi).

Ingrediente:
-o cutie de ciuperci
- o legatura de ceapa verde
-o legatura de marar
-o legatura de patrunjel
-2 linguri de faina (eu am folosit de soia)
-1-2 oua( in functie de marime)
-sare, piper
-4 linguri de perlute de branza cu smantana
- mozzarella

Tocati ciupercile, amestecati-le cu verdeata tocata, ceapa verde, faina si branza dulce.

Adaugati si ouale batute si amestecati.

Puneti jumatate din compozitie in tava de chec. Adaugati mozzarella (fasii groase) pe mijlocul compozitiei.

Adaugati si cealalta jumatate peste mozzarella si dati la cuptor, la 180 de grade, pana se rumeneste.

Lasati drobul de ciuperci sa se raceasca la temperatura camerei.

Scoateti-l din forma cand s-a racit.
Se serveste rece.

In sectiune se poate observa umplutura de mozzarella.

Usor, simplu si deosebit (ca gust).

Pofta buna!