Si, cum toata natura isi manifesta din plin puterea de seductie (prin mirosul ierbii proaspete, al florilor, ciripit de pasarele, mangaierea tandra a vantului caldut primavaratic), este momentul sa va lasati cuceriti de aceasta atmosfera romantica...
Martisorul meu pentru voi este aceasta reteta inspirata de natura. Sper ca fluturasii din piept de pui va vor inveseli meniul si ca va vor aduce zambete si bunadispozitie in casa!
Vom incepe sa descoperim impreuna un nou concept culinar, o interpretare creativa a stilului "cuisine florale", asa ca pregatiti-va pentru o "ploaie de flori" in aceasta luna. Pentru inceput va trimit un prim semn primavaratic :"Fluturasi colorati din piept de pui".
Ingrediente:
-piept de pui dezosat si depielitat
-ulei de masline
-boia dulce
-curcuma/ curry / ghimbir sau orice alt condiment galben
-sare
-scobitori
Ungeti fluturasii cu ulei, presarati din plin condimente colorate si putina sare.
Daca vreti, puteti sa decorati aripile si cu putin piper negru, pentru a crea niste fluturasi mai speciali.
Ungeti o tava cu ulei si asezati fluturasii. Lasati-i sa se coaca maxim 7 minute. Nu coaceti carnea foarte mult, deoarece se va usca.