![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=323/Picture~~~075.jpg)
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=323/Picture~~~072.jpg)
Toamna este sezonul pepenilor, asa ca profitati pentru a va delecta palatul cu acest minunat antreu cu un touche frantuzesc. Alegeti un pepene galben bine copt, care sa miroasa parfumat inca dinainte sa-l taiati. Cumparati cateva felii de jambon crud de calitate.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=323/Picture~~~070.jpg)
Scoateti samburii din pepenele galben, taiati felii groase. Infasurati fiecare felie de pepene galben in jambon. Strangeti si fixati cu un fir de ciboulette.
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=323/Picture~~~072.jpg)
Asortati platoul cu branza cu nuci, boabe de struguri albi, felii de smochine si nu uitati sa aveti si un vin bun. Va garantez o seara perfecta!
![](http://www.mondocucina.ro/pictureDisplay.aspx?Mode=Large&blog=true&PictureName=323/Picture~~~075.jpg)
Pofta buna!